Zelf een project opzetten in Afrika. Wie is er zo gek?

[3 januari 2015]
Zelf een project opzetten in Afrika, waarom zou je dat doen? Die vraag laat Guido Castagna en Maaike Jonker niet los. Daarom gaan ze op zoek naar het antwoord.

"We reizen vier maanden door Oost-Afrika om Nederlandse initiatiefnemers en de mensen met wie ze samenwerken te interviewen en te observeren. We bezoeken minimaal twaalf projecten en maken daar unieke verhalen over. Wil jij weten wie de mensen zijn achter al die projecten en wat ze teweeg brengen? Is dit gekkenwerk of ben je gek als je dit niet doet? Help ons dan om een prachtig geïllustreerd boek te maken met schitterende verhalen die vertellen wat deze mensen doen, wat ze er van leren en wat ze teweeg brengen. Persoonlijke verhalen die je een nog nooit vertoond beeld geven van Afrika en kleinschalige ontwikkelingssamenwerking. Maak dit project mogelijk door dit boek nu te kopen! We beloven je een eyeopener, nee een pageturner. Een boek vol verhalen die je achter je oren laten krabben, die je laten lachen en bovenal laten zien wat kleinschalig ontwikkelingswerk met mensen doet."

Maaike en Guido zamelen nu geld in voor de realisatie van dit project. Dat doen ze met hun eigen crowdfunding-project 'Met eigen ogen'. Ze hebben inmiddels 70% van het streefbedrag binnen. Volgens mij een prachtig project om te ondersteunen. GoTanzania doet mee!

Kijk verder op de website 'Met eigen ogen'


« Terug naar nieuwsblog